توصیه های روانشناسی برای زندگی بهتر . روانشناسی علم پیچیدهای است. عملی که گاهی میتواند زندگی انسان از بسیاری از بنبستها و تنگناها نجات دهد و دریچهای تازه برای افراد باز کند.
در این نوشتار در مورد برخی از روشها و توصیه های روانشناسی برای زندگی بهتر از روانشناسان و تراپیست های مطرح میپردازیم. در ادامه ما با همراه باشید.
یکی از توصیه های روانشناسی برای زندگی بهتر مهار افکار خود است.افکار ما میتوانند گاهی اوقات ما را بسیار دیوانه کنند – اما مسئله این است که آنها فقط افکار هستند؛ و ما واقعاً نباید آنها را خیلی جدی بگیریم. آنا پرودوفسکی، روانشناس بالینی میگوید: “این یک توصیه میتواند به تک تک افراد در تمام اختلالات روانشناختی و همچنین مشکلات زندگی روزمره کمک کند.” افکار واقعیت حتی تهدید نیستند. آنها، فقط افکار هستند. اگر ما یاد بگیریم که بهجای اینکه با آنها درگیر شویم یا با آنها بجنگیم، یک قدم به عقب برگردیم و آنها را مشاهده کنیم، زندگی ما بلافاصله بهتر میشود؛ و حتی اگر فکر شما 100٪ درست است، از خود بپرسید که آیا درگیر شدن با آن به شما کمک میکند یا مشکلات و بدبختی بیشتری به همراه دارد؟ ”
یکی دیگر از توصیههای روانشناسی برای زندگی بهتر این است که به هر چیزی بیشازحد توجه نکنید. به گفته یک رواندرمانگر امی مک مأنوس، مهم است که درک کنیم این مسئله همیشه مربوط به ما نیست. آیا نوجوان شما طوری رفتار میکند که انگار از شما متنفر است. این به شما ارتباطی ندارد. آنها از اینکه در شرایط حساسی هستند گیج شدهاند و مقتضای سن آنها است.
یا وقتی همسرتان شب به منزل برمیگردد بدخلقی میکند؟! این میتواند هر دلیلی داشته باشد، برای مثال شاید مشکلی در محیط کاری برای او وجود دارد. قرار نیست هرکسی عصبانی است از شما عصبانی باشد. از روانشناسی مثبت گرا و مثبت اندیشی می توان در این زمینه کمک های زیادی گرفت.
ما اینقدر درگیر مسابقهای به اسم زندگی هستیم که گاهی فراموش میکنیم یک نفس بکشیم! ما باید در عوض، به گفته موری گروسان، یاد بگیریم که چگونه آرام بگیریم. وی توضیح میدهد: “این باید شامل نگاه کردن به آینه و دیدن حالت آرامش صورت، شل شدن فک و شانههای خود باشد.” “با آرامش واقعی، شیمی بدن شما فاقد آدرنالین و مواد شیمیایی استرسزا است. سپس میتوانید بهوضوح با مشکل روبرو شوید. عوامل فشار روانی همیشه وجود خواهد داشت اما اگر روشی برای کاهش شیمی استرس بهطور کامل ایجاد کنید، مغز شما آزادانه میتواند بهترین کار را انجام دهد.”
وقتی افراد به نیازهای خود رسیدگی میکنند، مزایایی دارد که تعداد زیادی از چالشها را عقب میاندازد. نمونههایی از مراقبت از خود: ماساژ، وقت با دوستان، شرکت در یک کلاس، کلاس یوگا، چرت زدن. هر آنچه باعث میشود احساس بهتری داشته باشید میتواند به شما در داشتن یک زندگی بهتر کمک کند.
بسیاری از ما متخصص این هستیم که از احساسات خود پنهان شویم یا آنها را کنار میگذاریم؛ اما واقعاً باید خلاف این عمل را انجام دهیم: ”گرچه ممکن است شما مایل نباشید طبق هر احساسی که دارید عمل کنید، سعی کنید هر یک را در خلوت قلب خود کاملاً تجربه کنید. احساسات خود را نام ببرید (بهعنوانمثال، عصبانیت، غم، ترس و …) و به خود یادآوری کنید که مجاز به داشتن آنها هستید.
همه ما گاهی مشاورهای خوبی هستیم و به دوستان خود بسیار خوب راهنمایی و مشاوره میدهیم؛ اما وقتی نوبت به خودمان میشود کاملاً منجمد میشویم.
گاهی مشورت دادن به خود میتواند استرسزا باشد و باید از تکنیکی استفاده کنیم که انگار در حال مشاوره دادن به یک دوست هستیم. شاید اینگونه بهتر بتوانیم خودمان را راهنمایی کنیم.
از دیگر توصیه های روانشناسی برای زندگی بهتر، آموزش پذیر بودن است. همه ما در تلاش هستیم تا بهترین افراد باشیم. ازنظر برخی از ما بهترین بودن یعنی مهربان، صبور، سخت کوش، مصمم، بامزه، متناسب، خوشتیپ و…اما چقدر طاقتفرسا و غیرواقعی است؟ وقت آن است که ما این لیست را محدود کنیم و به جای آن به دنبال فردی آموزش پذیر باشیم، طبق گفته روانشناس بالینی ناتالی فینبلات: “شما در این کار کامل نیستید ، اما باید بیشتر از پیشرفت به پیشرفت بپردازید.” “این سه طرز فکر از نظر سلامت روان، روابط و سلامتی کلی شما بسیار خدمت خواهند کرد.
خود دلسوز بودن از دیگر توصیه های روانشناسی برای زندگی بهتر است.ما وقت و انرژی زیادی را برای حضور برای عزیزانمان اختصاص میدهیم، اما همان توجه لازم را به خود نمیدهیم. به گفته جولیان شرودر، درمانگر، وقت آن است که ما شروع به نشان دادن دلسوزی به خود کنیم. او توضیح میدهد: “شما یک شبه تحول را تجربه نخواهید کرد، اما متعهد بودن به فکر کردن، احساس کردن و انجام متفاوت کارها، نتیجه متفاوتی را فراهم میکند.” “یادگیری مقابله با گفتگوی منفی با خود یک نیاز برای پذیرش و دلسوزی بیشتر نسبت به خود است. به این فرایند اعتماد کنید و هر بار یک جمله یا اقدام دلسوزانه برای خود انجام دهید.”
در این نوشتار در مورد توصیه های روانشناسی برای زندگی بهتر صحبت کردیم و به مواردی مفید و کاربردی که احتمالاً نسبت به آنها بی توجه بودید اشاره کردیم. گاهی ما در زندگی خود اینقدر برای دیگران وقت میگذاریم که از خودمان غافل میشویم و خود را فراموش میکنیم. در کی میتوان گفت که بیشتر تکنیکهای روانشناسی برای داشتن یک زندگی بهتر و موفقتر بر یک پایه مهم استوار است و آنهم اولویت قرار دادن خود است.
سایت خوبی دارید میشه در زمینه مد در کشورهای اروپایی مطلب بزارید؟
سلام .ممنون خدمت شما
https://modsazi.com/european-dress-model/